Tikai internetā
KULTIVATORS TEXAS LILLI 535TG DUAL SHAFT NEW
Kods: 0000000476355

KULTIVATORS TEXAS LILLI 535TG DUAL SHAFT NEW

617,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Kultivatora tips Priekšējais griezējs Dzinēja tips Benzīns Dzinējs Powerline, TG725D Cilindra darba tilpums 212 cm³ Dzinēja jauda 4,2 kW Starteris Rokas Darba platums 85 cm Darba dziļums 33 cm Transmisijas pārnesumi 1 uz priekšu / 1 atpakaļ Frēžu skaits 6 Frēzes griešanās ātrums 160 apgr./min Nolokāms rokturis Jā Degvielas tvertnes tilpums 3,5 L Svars 52 kg. Kultivatorius Texas Lilli 535TG Dual Shaft – lielisks palīgs dārzniekiem. Šis benzīna kultivators ir paredzēts dārza darbiem. Pateicoties ērtai lietošanai, kultivators ir ideāli piemērots augsnes kultivēšanai gan virspusē, gan dziļāk līdz 33 cm dziļumam. Kultivatora darba platums regulējams no 36 līdz 85 cm. Kultivators ir aprīkots ar četrtaktu Powerline TG725D dzinēju, kas ir jaudīgs, uzticams un viegli kopjams. Kultivatoram ir izliekti asmeņi, kas piemēroti visiem augsnes tipiem. Kultivators var tikt komplektēts ar dažādiem piederumiem (pārdodas atsevišķi). Dual Shaft sistēma Dual shaft – patentēta piedziņas sistēma ar divām piedziņas vārpstām priekšējiem un atpakaļgaitas pārnesumiem. Sistēma ir ļoti izturīga un ilgmūžīga, tai nav nepieciešama apkope.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KULTIVATORS TEXAS LILLI 535TG DUAL SHAFT NEW
+ + +
Komplekta cena
1 387,24 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri