-14%
ROYAL CANIN FHN 0,4KG KITTEN STERILISED KAĶĒNIEM
Kods: 3182550805155

ROYAL CANIN FHN 0,4KG KITTEN STERILISED KAĶĒNIEM

6,71 € 5,75 €/ GAB
14,37 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sabalansēta un pilnvērtīga barībakaķiem - īpaši sterilizētiem/kastrētiem kaķēniem (no 6 līdz 12 mēnešiem).
Ieguvumi

Imūnsistēmas stiprināšanai. Augšana ir būtisks kaķēna dzīves posms: tas ir lielu pārmaiņu, atklājumu un jaunu tikšanos laiks. Šajā galvenajā periodā kaķēna imūnsistēma attīstās pakāpeniski. Kitten Sterilised palīdz palīdz stiprināt kaķēnu organisma dabiskās aizsargspējas otrajā augšanas posmā, īpaši pateicoties patentētam * antioksidantu kompleksam, ieskaitot E vitamīnu. *Francijas patents Nr EP1146870. Augšanai & svara kontrolei. Pēc sterilizēšanas mainās kaķēna enerģētiskās vajadzības un palielinās liekā svara liekā svara rašanās risks. Barība satur mēreni daudz taukvielu, lai ierobežotu ķermeņa masas palielināšanaos, bet nesamazinātu veselīgai augšanai nepieciešamo olbaltumvielu, kalcija un fosfora uzņemšanu. Gremošanas sistēmas veselība. Ļoti viegli sagremojamas olbaltumvielas (L.I.P.*) un prebiotikas (arī FOS un MOS) uzlabo gremošanas sistēmas toleranci. * Atlasītas, ipaši viegli asimilējamas olbaltumvielas. Urīnceļu veselība. Barība izstrādāta, lai palīdzētu saglabāt kaķa urīnceļu veselibu.
SASTĀVS: dehidrēts mājputnu proteīns, rīsi, dārzeņu šķiedras, augu proteīna izolāts*, kukurūza, dzīvnieku tauki, kukurūzas lipeklis, hidrolizēti dzīvnieku proteīni, bietes mīkstums, raugi un to daļas, sojas eļļa, zivju eļļa, minerālvielas, frukto-oligo-saharīdi (0,34%), psyllium miza un sēklas, hidroliztēts raugs (manno-oligo-saharīdu avots), samteņu ekstrakts (luteīna avots). PIEDEVAS (uz kg): Uzturfizioloģiskās piedevas: Vitamīns A: 19500 SV, Vitamīns D3: 700 SV, Vitamīns E: 600 mg, E1 (Dzelzs): 36 mg, E2 (Jods): 3,6 mg, E4 (Varš): 11 mg, E5 (Mangāns): 47 mg, E6 (Cinks): 140 mg, E8 (Selēns): 0,06 mg - Tehnoloģiskās piedevas: Nogulumizcelsmes klinoptilolīts: 10 g - Konservanti - Antioksidanti. ANALĪTISKIE KOMPONENTI: Kopproteīns: 34% - Kopeļļas un tauki: 12% - Koppelni: 7,1% - Kopšķiedra: 9,8% - Kalcijs: 1% - Fosfors: 0,95%. LIETOŠANAS VEIDS: skatīt tabulu. Partijas kods, rūpnīcas reģistrācijas numurs un derīguma termiņš: skat. uz iepakojuma. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. *L.I.P.: proteīns izvēlēts pateicoties tā ļoti augstajai sagremojamībai.
Barošanas ceļvedis
Kaķēna vecums 6-9 mēneši 10-12 mēneši
Kaķēna svars 2,4 - 4,5 kg 2.9 - 5 kg
Tikai sausā barība 70 - 100 g 68 - 100 g
Jauktā barošana 45 -70 g +1 paciņa 40 -70 g + 1 paciņa

Datu lapa
Preču zīmeRoyal Canin
TipsSausā barība
Iepakojums0,4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ROYAL CANIN FHN 0,4KG KITTEN STERILISED KAĶĒNIEM
+
ROYAL CANIN FHN 0,4KG KITTEN STERILISED KAĶĒNIEM 5,75 € / GAB
Komplekta cena
17,96 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri