-11%
ROYAL CANIN FCN 0,4KG HAIRBALL CARE KAĶIEM
Kods: 3182550721394

ROYAL CANIN FCN 0,4KG HAIRBALL CARE KAĶIEM

7,31 € 6,49 €/ GAB
16,22 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sabalansēta un pilnvērtīga barība pieaugušiem kaķiem - ieteicama, lai palīdzētu samazināt apmatojuma kamolu veidošanos
Ieguvumi

HAIRBALL CARE. Kādas ir šī uztura risinājuma galvenās priekšrocības? Hairball Care ir precīzi sabalansēta uztura formula, kas dabiski palīdz samazināt apmatojuma kamolu veidošanos. Hairball Care īpaša kompleksa sastāvā ir uzlabots diētisko šiedrvielu maisījums. Tas satur gan ceļteku šķiedras, kurās ir daudz gļotvielu, gan nešķītošās šķiedrvielas, kas palīdz veicināt zarnu satura kustību. Tādēļ norītais apmatojums katru dienu tiek regulāri izvadīts kopā ar izkārnijumiem, nevis uzkrājas kunģīi un tiek atvemtas. Nosliece uz apmatojuma kamolu veidošanos. Vai jūsu kaķim ir nosliece uz apmatojuma kamolu veidošanos? Kaķi lielāko dienas daļu laika pavada kopjot sevi. Tā viņi spontāni norij daudz apmatojuma, kas gremošanas sistēmā tiek saspiests un veido apmatojuma kamolu. Parasti norītais apmatojums izraisa tā atvemšanu vai dažkārt var tiek izvadīts ar izkārnījumiem. Apstiprināti rezultāti / x2 / Apmatojuma izvadīšana/ pēc 14 dienām / Diētiskās šķiedras / Psyllium. Apstiprināti rezultāti: ja 14 dienas pēc kārtas tiek lietota tikai barība Hairball Care, kopā ar izkārnījumiem dabiski izvadītās norīta apmatojuma daudzums palielinās divas reizes*. * Royal Canin 2013. gadā veikts pētījums, lai salīdzinātu ar pieaugušiem kaķiem paredzētu kontroles barību, kas nesatur īpašo Hairball Care kompleksu. Urīntrakta veselība. Izstrādāts ar minerālvielu līdzsvaru, lai palīdzētu uzturēt pieauguša kaķa urīnceļu veselību.
SASTĀVS: dehidratēts mājputnu proteīns, augu proteīna izolāts*, kukurūza, dārzeņu šķiedras, rīsi, dzīvnieku tauki, hidrolizēti dzīvnieku proteīni, kvieši, kukurūzas milti, kukurūzas lipeklis, bietes mīkstums, raugi un to daļas, minerālvielas, sojas eļļa, zivju eļļa, frukto-oligo-saharīdi, psyllium miza un sēklas ( 0,5% ). PIEDEVAS (uz 1 kg): Uzturfizioloģiskās piedevas: Vitamīni: Vitamīns (E672) A: 25000 SV, Vitamīns (E671) D3: 1000 SV. Minerālvielas: E1 (Dzelzs): 32 mg, E2 (Jods): 3,2 mg, E4 (Varš): 10 mg, E5 (Mangāns): 42 mg, E6 (Cinks): 88 mg, E8 (Selēns): 0,05 mg - Tehnoloģiskās piedevas: Konservanti - Antioksidanti. ANALĪTISKIE KOMPONENTI: Kopproteīns: 34% - Kopeļļas un tauki: 15% - Koppelni: 6,9% - Kopšķiedra: 6,9% - Kopējais diētisko škiedru daudzums: 15,2%. LIETOŠANAS VEIDS: skatīt tabulu. Partijas kods, rūpnīcas reģistrācijas numurs un derīguma termiņš: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. *L.I.P.: proteīns izvēlēts pateicoties tā ļoti augstajai izmantojamībai.
Barošanas ceļvedis
Kaķa svars (kg) 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
Ideāls svars 45 g 55 g 65 g 74 g
Liekais svars 36 g 44 g 52 g 59 g

Datu lapa
Preču zīmeRoyal Canin
TipsSausā barība
Iepakojums0,4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ROYAL CANIN FCN 0,4KG HAIRBALL CARE KAĶIEM
+
ROYAL CANIN FCN 0,4KG HAIRBALL CARE KAĶIEM 6,49 € / GAB
Komplekta cena
41,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri