-23%
ROYAL CANIN FBN 2KG KITTEN BRITISH SHORTHAIR KAĶIEM
Kods: 3182550816533

ROYAL CANIN FBN 2KG KITTEN BRITISH SHORTHAIR KAĶIEM

37,46 € 28,99 €/ GAB
14,50 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Britu īsspalvainajiem kaķēniem līdz 12 mēnešu vecumam
Sabalansēta un pilnvērtīga barība

Britu īsspalvainie kaķi īpaši tiek apbrīnoti stipro kaulu un spēcīgo muskuļu dēļ. Barība British Shorthair Kitten ar pielāgoto olbaltumvielu, kā arī sabalansēto minerālvielu un vitamīnu daudzumu veicina veselīgu muskuļu un kaulu augšanu. Sastāvs ir bagātināts ar l-karnitīnu.

Gremošanas sistēmas veselībai
Prebiotiskās vielas un ļoti viegli sagremojamās olbaltumvielas (L.I.P.) palīdz uzlabot zarnu mikrofloras līdzsvaru un saglabāt optimālu gremošanas sistēmas noturību.

Dabisko aizsargspēju veicināšanai
Izcilais antioksidantu komplekss palīdz stiprināt dabiskās aizsargspējas.

Special british shorthair jaw
“Moonstone 7” granula ir speciāli veidota, lai Britu īsspalvainajiem kaķēniem būtu vieglāk to satvert un košļāt.

SASTĀVS: Dehidrēts mājputnu proteīns, rīsi, augu proteīna izolāts, dzīvnieku tauki, kukurūza, kukurūzas lipeklis, hidrolizēts dzīvnieku proteīns, dārzeņu šķiedras, minerālvielas, bietes mīkstums, zivju eļļa,sojas eļļa, raugs, psyllium miza un sēklas (0.5%), frukto-oligo-saharīdi, rauga ekstrakts (manno-oligo-saharīdu avots), gurķeņu eļļa, samteņu ekstrakts (luteīna avots), vēžveidīgo hidrolīzes produkti (glikozamīna avots), skrimšļu hidrolīzes produkti (hondroitīna avots).

Kopproteīns: 38% - Kopeļļas un tauki: 20% - Koppelni: 7% -Kopšķiedra: 2.2%

Vitamīns (E672) A: 28900 SV, Vitamīns (E671) D3: 800 SV – Minerālvielas: E1 (Dzelzs): 38 mg, E2 (Jods): 3,9 mg, E4 (Varš): 7 mg, E5 (Mangāns): 50 mg, E6 (Cinks): 150 mg, E8 (Selēns): 0,07 mg, L-karnitīns: 50 mg – Tehnoloģiskās piedevas: konservanti, antioksidanti

Uzglabāt sausā un vēsā vietā.

Datu lapa
ZīmolsRoyal Canin
TipsSausā barība
Iepakojums2 kg
Dzīvnieka izmēriVisiem
Dzīvnieku vecumsJauniem

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ROYAL CANIN FBN 2KG KITTEN BRITISH SHORTHAIR KAĶIEM
+
ROYAL CANIN FBN 2KG KITTEN BRITISH SHORTHAIR... 28,99 € / GAB
Komplekta cena
54,18 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri