-15%
MONGE NATURAL - WET CAT CANS YELLOWFIN TUNA WITH SALMON 80G KAĶIEM
Kods: 8009470007245

MONGE NATURAL - WET CAT CANS YELLOWFIN TUNA WITH SALMON 80G KAĶIEM

1,99 € 1,69 €/ GAB
21,14 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Superpremium - 100% gaļa un dabīgas sastāvdaļas, tvaicēta gaļa
Papildu konservi pieaugušiem kaķiem ar garšīgu tunci, vistu un lasi, ražoti Taizemē. Izgatavots no augstākās kvalitātes zivīm. Pateicoties svaigiem produktiem, tie ir garšīgi. Bagātināti ar omega 3 taukskābēm. Satur daudz olbaltumvielu un zemu tauku saturu, nesatur krāsvielas, glutēnu un konservantus.
Sastāvs:

Tuncis 45,00%, vista 25%, lasis 5%, rīsi, frukto-oligosaharīdi.

Analītiskās barības vielas:

Mitrums 79%, olbaltumvielas 18%, eļļas un tauki 1%, kopšķiedra 0,5%, koppelni 2%.

Pārtikas piedevas:

Vitaminas (Alfa tokoferolis) E 50 mg/kg

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA:

Vidēja izmēra pieaugušam kaķim, 80 g. produkta dienā. Dodiet 4-5 reizes. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī. Pasniedz istabas temperatūrā. Kaķim vienmēr jābūt pieejamam svaigam ūdenim.

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsKonservi
Iepakojums0,08 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri