-15%
JOSERA JOSICAT CRUNCHY CHICKEN 1,9KG KAĶIEM
Kods: 4032254774884

JOSERA JOSICAT CRUNCHY CHICKEN 1,9KG KAĶIEM

7,99 € 6,79 €/ GAB
3,57 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sastāvs:graudi, gaļa un dzīvnieku izcelsmes blakusprodukti, eļļa un tauki, dārzeņu blakusprodukti, minerāli. Sastāva analīze: olbaltumvielas 27,5%, tauki 9,0%, zaļā šķiedra 2,7%, zaļie pelni 7,5%, kalcijs 1,5%, fosfors 1,0%. Piedevas: A vitamīns - 15000 SV, D3 vitamīns - 1500 SV, E vitamīns - 100 mg, taurīns - 1000 mg, dzelzs (dzelzs sulfāts, monohidrāts) - 140 mg, Cinks (aminoskābju hidrāta cinka helāti) - 120 mg, mangāna (aminoskābju hidrāta mangāna helāti) - 12 mg, vara (aminoskābju hidrāta vara helāti) - 15 mg, jodu (kalcija jodātu) - 1,50 mg, selēnu selenīts) - 0,20 mg. Enerģētiskā vērtība: 3315 kcal/kg 13,9 MJ/kg.
Josera JosiCat - garšīga un viegli sagremojama, Premium klases, barība pieaugušiem kaķiem.
Sabalansēta barība, kas satur visas svarīgākās barības vielas.
Ar mājputnu gaļu un graudiem.
Veselīgs un gards ēdiens jūsu kaķim!
JOSICAT Crunchy Poultry. Garšīgi gabaliņi ar maigu mājputnu gaļu.
Pilnvērtīga barība pieaugušiem kaķiem.
Kāda šodien ēdienkarte?
Pīle, vistas gaļa, liellopa gaļa vai lasis?
Garšīga „JosiCat“ barība bagātinās jūsu kaķa uzturu. Pateicoties labākajām sastāvdaļām un optimāli sabalansētajai receptūrai, savam mīļajam samta ķepas mīlulim nodrošināsiet ne tikai gardu un labi sabalansētu barību, bet arī ar visām būtiskajām barības vielām. Neatkarīgi no tā, vai tas ir mājas vai āra kaķis - „JosiCat“ ir paredzēts visiem!
Derīguma termiņš: sk. uz iepakojuma.

Datu lapa
Preču zīmeJOSERA
TipsSausā barība
Iepakojums1,9 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri