Kods: 8710255135205

IAMS CAT NEW ZEALAND LAMB 85 G KAĶIEM

0,99 €/ GAB
11,65 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Konservi kaķiem ar jēru Iams Naturally Adult, 85 g
Lietošana: 4 kg smagam kaķim dodiet aptuveni 2,5-3,5 paciņas dienā, sadalot vismaz divās devās. Sākot pirmo reizi barot ar Iams, no vecās barības ieteicams pāriet pakāpeniski, 4 dienu laikā. Kaķis var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no tā vecuma, temperamenta un aktivitātes. Kaķa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim. Atvērtu iepakojumu uzglabāt ledusskapī.

Sastāvs: Gaļa un dzīvnieku izcelsmes produkti (4% jēra gaļas), augu izcelsmes produkti, minerālvielas, eļļas un tauki (0,1% zivju eļļa, 0,05% saulespuķu eļļa).

Tā ir pilnvērtīga un sabalansēta, konservēta, augstas kvalitātes barība pieaugušiem kaķiem ar Jaunzēlandes jēra gaļu mērcē.

Analītiskās sastāvdaļas: 9,3% olbaltumvielas, 5,1% tauki, 1,8% pelni, 0,4% šķiedrvielas, 79,3% mitrums.
Vitamīni: vit. D250 SV/kg, vit. E 150 mg/kg
Mikroelementi: mangāna sulfāta monohidrāts 2,2 mg/kg, cinka sulfāta monohidrāts 33,5 mg/kg.
IAMS Naturally Adult Cat New Zealand Lamb in Gravy – pilnvērtīga un sabalansēta, konservēta, augstākās kvalitātes barība pieaugušiem kaķiem ar Jaunzēlandes jēra gaļu mērcē. Sastāvs: gaļa un dzīvnieku izcelsmes produkti (4% jēra gaļas), augu izcelsmes produkti, minerālvielas, eļļas un tauki (0,1% zivju eļļa, 0,05% saulespuķu eļļa). Analītiskās sastāvdaļas: 9,3% olbaltumvielas, 5,1% tauki, 1,8% pelni, 0,4% šķiedrvielas, 79,3% mitrums. Piedevas: Vitamīni: vit. D250 SV/kg, vit. E 150 mg/kg mikroelementi: mangāna sulfāta monohidrāts 2,2 mg/kg, cinka sulfāta monohidrāts 33,5 mg/kg.

Barošanas normas: 4 kg smagam kaķim dodiet aptuveni 2,5-3,5 paciņas dienā, sadalot vismaz divās devās. Sākot pirmo reizi barot ar Iams, no vecās barības ieteicams pāriet pakāpeniski, 4 dienu laikā. Kaķis var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no tā vecuma, temperamenta un aktivitātes. Kaķa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim. Atvērtu iepakojumu uzglabāt ledusskapī.

Datu lapa
Preču zīmeIAMS
TipsKonservi
Iepakojums0,085 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri