-15%
GARDUMS VITAKRAFT PURE STICK AR VISTU 2459570 X5G KAĶIEM
Kods: 4008239595706

GARDUMS VITAKRAFT PURE STICK AR VISTU 2459570 X5G KAĶIEM

2,19 € 1,86 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vitakraft Pure Stick ar vistu 4x5g, kaķiem Maiga smarža, tīra garša: šīs nūjiņas ar gardu vistu ir sātīga uzkoda, kas, pateicoties vienam dzīvnieku olbaltumvielu avotam, ir lieliski piemērotas pat pret barību jutīgiem dzīvniekiem. Protams, nūjiņas tiek gatavotas bez mākslīgiem garšas pastiprinātājiem vai pievienota cukura un pēc receptes bez kviešiem. Īsta izklaide mazajiem ekspertiem! Praktiskas: katrai nūjiņai ir līnijas ērtai sadalīšanai, un tās ir iepakotas atsevišķi, lai saglabātu svaigumu un aromātu. 100% vistas gaļa vienā porcijā Recepte bez kviešiem Ideāli piemērota arī pret pārtiku jutīgiem dzīvniekiem Bez pievienota cukura Bez krāsvielām un mākslīgiem garšas pastiprinātājiem Ražots Vācijā 4 kociņi, atsevišķi noslēgti, lai saglabātu svaigumu un smaržu Papildbarība kaķiem Sastāvdaļas: Gaļa un dzīvnieku izcelsmes blakusprodukti (88% mājputnu gaļa, no kuriem 65% ir vistas gaļa), augu izcelsmes blakusprodukti (tapiokas ciete, celuloze, kukurūzas ciete), minerālvielas Sastāvs: Olbaltumvielas 37,00% Mitrums 28,00% Tauki 13,00% Zaļie pelni 7,00% Kopšķiedra 4,00% Ar konservantiem un antioksidantiem DE066310093525 Ēdināšanas ieteikumi: 1 nūjiņa dienā. Dodiet nūjiņu veselu vai sagrieziet mazos gabaliņos kā uzkodu.

Datu lapa
Preču zīmeVitakraft
TipsGardumi
Iepakojums0,02 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri