Kods: 8859387700728

CHURU SNACK TUNA SALMON 56G KAĶIEM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Lietošana: izmantot kā barības piedevu. Pārliecinieties, ka vienmēr ir pieejams svaigs ūdens. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot pēc iespējas ātrāk. Uzglabāt vēsā, sausā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem. Bezgraudu gardums kaķiem - biezenis ar tunci un lasi.

Sastāvs: tuncis (28,2%), lasis (1,8%), tapioka, tunča ekstrakts, kolagēns, zaļās tējas ekstrakts. Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 8,5%, koppelni 1,5%, koptauki 0,5%, kopšķiedra 0,1%, mitrums 88,0%. Piedevas / 1kg: uztura bagātinātāji: E vitamīns (3a700) 310 SV. Tehnoloģiskās piedevas: guāra sveķi (E412) 9 g. Sensorās piedevas: aromatizētāji 12,8 g. Metabolizētā enerģija: 6 kcal/vienā iepakojumā.

Bezgraudu gardums kaķiem – biezenis ar tunci un lasi.

Churu biezeņi satur daudz mitruma, kas ir būtiski kaķu labai veselībai. Šie biezeņi nesatur arī graudus, konservantus vai mākslīgās krāsvielas. Tos var izmantot vairākos veidos: dot laizīt, izspiežot no tūbiņas vai izmantot kā sausās barības piedevu.

• Izgatavots no 100% dabīgas savvaļas tunča un laša.
• Nesatur graudus, konservantus vai mākslīgās krāsvielas.
• Krēmīga tekstūra un pikanta garša.
• Biezenī ir daudz mitruma, kas ir būtiski labai kaķa veselībai.
• Zems kaloriju saturs.
• Inovatīvs, interaktīvs veids, kā pavadīt laiku kopā ar mājdzīvnieku.

Datu lapa
Preču zīmeCHURU
TipsGardumi
Iepakojums0,056 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TRIXIE PELE XXL 10CM ROTAĻLIETA KAĶIEM
+ +
Komplekta cena
35,47 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri