-10%
BRIT PREMIUM DELICATE FILLETS IN GRAVY WITH CHICKEN 85G KAĶIEM
Kods: 8595602518524

BRIT PREMIUM DELICATE FILLETS IN GRAVY WITH CHICKEN 85G KAĶIEM

0,72 € 0,65 €/ GAB
7,65 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Maiga, sulīga gaļas fileja à la plucināta gaļa sniedz kaķiem vēl labāku pieredzi, jo tajā ir gaļa, kas izskatās daudz reālāk, turklāt tai nav pievienoti mākslīgie aromatizētāji un konservanti. Pateicoties unikālajai saudzīgās gatavošanas metodei, tiek saglabāta gaļas oriģinālā smarža un garša.

Gardā smalki sagrieztā fileja
Augsts gaļas saturs filejā
Maiga gatavošanas metode tvaicējot
Ar vitamīniem un minerālvielām
Bez mākslīgiem aromatizētājiem
Bez konservantiem

Sastāvs: 82 % gaļas un dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu filejas (8 % vistas gaļas), augu izcelsmes olbaltumvielu ekstrakti, augu izcelsmes blakusprodukti (0,4 % inulīna), minerālvielas, ogļhidrāti.

Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 8,5 %, tauku saturs 4,5 %, koppelni 2,0 %, kopšķiedra 0,4 %, mitrums 82 %.

Uzturvielu sastāvs: D3 vitamīns (E671) 250 SV, E vitamīns (α-tokoferols) (3a700) 100 mg, cinks (3b606) 10 mg, mangāns (E5) 2 mg, jods (3b201) 0,7 mg, varš (E4) 0,2 mg, taurīns (3a370) 450 mg, biotīns 0,1 mg.

Barošanas pamācība: :

Ieteicamā dienas deva ir norādīta barošanas tabulā. Vienmēr nodrošiniet bļodiņu ar svaigu ūdeni, pasniedziet to istabas temperatūrā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī. Ieteicams līdz un sērijas numuru: skat. kodu uz kabatiņas. Bez mākslīgiem aromatizētājiem. Bez konservantiem.

Datu lapa
Preču zīmeBRIT PREMIUM BY NATURE
TipsKonservi
Iepakojums0,085 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BRIT PREMIUM DELICATE FILLETS IN GRAVY WITH CHICKEN 85G KAĶIEM
+ +
Komplekta cena
35,11 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri