Kods: 4770168112803

BALTIE GALVIŅKĀPOSTI RINDA H

Brassica oleracea L.

Svars


0.1 g

Sēšanas laiks dēstiem


III-IV, 1 cm

Attālumi, cm


IV-V, 60x50 cm

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX

Sēklu skaits 1 gramā


1 g - apie 250-300 sėklų

2,30 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Sēšanas laiks dēstiem

Agrīns, ļoti ražīgs, pret melno puvi izturīgs hibrīds. Veģetācijas periods 80–95 dienas no stādu iestādīšanas. Galviņas apaļas, stingras, labas iekšējās struktūras, ar īsu serdi, sver 4–8 kg. Uz lauka labi saglabājas, nesašķeļas. Šie kāposti paredzēti lietošanai svaigā veidā, pārstrādei, ļoti labi piemēroti skābēšanai. Sēklas beicētas ar „Thiram”, kas sējumu aizsargā pret slimībām 14—30 dienas. Sargāt no bērniem. Neuzglabāt kopā ar pārtiku vai dzīvnieku barību. Atlikumi un iepakojums likvidējams drošā veidā.    

Datu lapa
Svars0.1 g
Attālumi, cmIV-V, 60x50 cm
RažaVIII-IX
Saulaina vieta
Sēšanas laiks dēstiemIII-IV, 1 cm
Rekomenduojamas sėjos laikasIII-IV
Audzēšanas vietaLaukā
Šķirnes agrīnumsAgra
Lapų spalvaBalta
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā1 g - apie 250-300 sėklų

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri