-40%
ASTERES PRINCESS
Kods: 4770168228016

ASTERES PRINCESS

Callistephus Chinensis (L.) Ness

Svars


0.5 g

Ziedēšanas laiks


VI–X

Sēklu skaits 1 gramā


~ 450-480

0,95 € 0,57 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Asteres | Princess
Viengadīgas, 60 cm augstas puķes. Ziedu diametrs 10 cm, augs sazarots. Vislabāk aug auglīgā, gaisu un mitrumu caurlaidīgā augsnē, saulainā vietā. Pret salnām izturīgas. Stāda viengadīgo puķu dobēs, ziedi piemēroti griešanai. Uzzied 90 dienas pēc iesēšanas. Sēklas +18 °C temperatūrā sadīgst 7–11 dienās. Var sēt arī oktobrī tieši augsnē, tad pavasarī dēstus tikai vajadzēs pārstādīt vajadzīgajā vietā.

Datu lapa
Svars0.5 g
Ziedēšanas laiksVI–X
Augu augstums, cm67 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 450-480
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri