Kods: 8720362026877

IZGAISMOTS BURBULIS 1105691 40CM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Piekarināms ažūra burbulis, melns, mirdz silti balti, ar 260 LED spuldzēm, diametrs 40 cm. Ir taimera funkcija. Lietošanai ārpus telpām. Padariet savu terasi īpaši mājīgu un svinīgu ar "Luca Lighting" Ziemassvētku gaismām. Piemēram, pakariniet šo izgaismoto bumbu! Rāmis ir izgatavots no metāla un ir melnā krāsā. Tas ir ietīts kabelī ar 260 LED spuldzēm, kas izstaro silti baltu gaismu. Gaismai ir taimeris, kuru var iestatīt, lai tas automātiski ieslēdzas un izslēdzas. Ērti! Turklāt komplektā iekļautajam adapterim ir 3 m garš pret smidzināšanas ūdensizturīgs savienojuma kabelis. Vai jau atradāt viņam jauku vietu? Dekoratīvās bumbiņas diametrs ir 40 cm.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri