Kods: 0000001421408

APRIKOZES MEDUMI

Prunus armeniaca

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Babtos audzētās aprikozes ir vidēja lieluma, sver aptuveni 30 g un nogatavojas augusta vidū. Āda ir dzeltena, gandrīz bez plankumiem, tvirta. Mīkstums - sulīgs, saldeni skābs. Kauliņi viegli atdalās. Koks ir ļoti izturīgs pret aukstumu un slimībām. Augsne - smilšmāls, viegls vai vidēja smaguma smilšmāls. Stādīšanas laiks ir agri pavasarī, pēc tam, kad beigušās salnas un augs ir nedaudz izžuvis - pirms pumpuru plaukšanas, vislabāk martā-aprīlī. Rudenī - visu oktobra mēnesi, līdz novembra vidum.
Datu lapa
Augļaugu sugasAprikozes
Augu iedalījumsAugļu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LĀPSTA AR KOKA KĀTU ĪSA
+ +
Komplekta cena
9,29 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri