Kods: 0000001422009

JAPĀNAS ACĀLIJA MUNEIRA

Azalea japonicum Muneira

Ziedēšanas laiks


V-VI

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


8,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kompakts, daļēji mūžzaļš augs, kas ziemā nomet dažas lapas. Miniatūra, lēni augoša acālijas forma. 10 gadu laikā tā izaug līdz 30-50 cm augsta un platumā nedaudz platāka. Pavasarī bagātīgi zied ar spilgti sarkani oranžiem ziediem, veidojot lielas ziedkopas. Lapas ir mazas, zaļas, iegarenas un spīdīgas. Tam nepieciešama skāba, caurlaidīga, auglīga un mitra augsne. Stādiet aizsargātā, daļēji saulainā vietā. Izturīgs līdz 24-27 grādu aukstumam. Ziemai nepieciešama mulčēšana. Saknes ir virspusējas, stādītas tādā pašā dziļumā, kādā auga podā, jāizvairās stādīt pārāk dziļi, pēc stādīšanas mulčēt. Pavasarī jāsargā no karstas, tiešas saules. Īpaši piemērots augs japāņu stila dārzam. Ziedēšanas laikā mēslojiet ar komplekso mēslojumu. Laistot papildus, to var audzēt āra podos. Sanitārā atzarošana - pēc ziedēšanas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums, cm0,6-0,8 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,3-0,5 m
Aukstā zon6
TaipaC2,5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri