SINGONIJA (SYNGONIUM) GOLDEN GREE 14Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001211085

SINGONIJA (SYNGONIUM) GOLDEN GREE 14Ø30H

Syngonium

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Singonija (Syngonium)
Savvaļā var atrast līdz pat 30 dažādām sugām. Ziedu rotā daudzkrāsainas bultas formas lapas.
Audzēšana: uz palodzes rietumu un austrumu pusē. Vasarā var iznest ārā.
Apgaismojums: labs apgaismojums, bet var augt daļēji ēnainā vietā. Spilgtas krāsas šķirnēm būs nepieciešams vairāk gaismas, lai tās nezaudētu savu skaistumu.
Temperatūra: 15–24 °C.
Laistīšana: bieži no pavasara līdz rudenim, augsnei vienmēr jābūt mitrai, un lapas var apsmidzināt. Nepatīk pārmirkšana.
Substrāts: irdens, humuss, nepieciešama laba drenāža podiņa apakšā.
Mēslošana: reizi nedēļā pavasarī-rudenī ar lapu augiem paredzētu, speciālu mēslojumu.
Apgriešana: augot augam, tas izplešas un var izkrist no podiņa, vai arī ir jānodrošina kokosriekstu koka balsts un jāpiestiprina pie tā. Garus stublājus var nogriezt.
Pārstādīšana: jaunie augi jāpārstāda katru gadu un pēc tam tikai vajadzības gadījumā.

Datu lapa
Augu augstums, cm30
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DZELZS SULFĀTS 200 G
+ +
Komplekta cena
8,12 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri