PAPARDE SARAINĀ (POLYSTICHUM) 8,5Ø20H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001224351

PAPARDE SARAINĀ (POLYSTICHUM) 8,5Ø20H

Polystichum

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Papardes (Polystichum) Iekštelpu augs, kura dzimtene ir Koreja, izceļas ar smalkiem, ažūriem smaragdzaļas krāsas zaļumiem. Lieliski piemērots iekšējai apdarei. Uzglabāšana: ziemeļu palodze. Apgaismojums: Neprasa gaismu, tāpēc ir piemērota daļēji saulaina vieta vai ēna. Temperatūra: 15-17°C, vasarā var nest ārā. Laistīšana: bagātīga laistīšana pavasarī un vasarā. Ziemā retāk - ar mēru. Neļaujiet substrātam izžūt, taču arī stāvošs ūdens ir kaitīgs. Patīk, kad apsmidzina lapas. Atpūtas periods: rudenī un ziemā telpa ir gaiša, 16-20°C. Laista mēreni. Substrāts: nepieciešams vadošs, auglīgs substrāts, un laba drenāža. Smagā zeme nav piemērota. Mēslošana: ik pēc 2 nedēļām ar minerālmēsliem ziedaugiem. Atzarošana nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc 1-2 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm20
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DABĪGĀ KŪDRA 250 L
+ +
Komplekta cena
14,31 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri