-25%
KALĀDIJA BICOLOR 17Ø40H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001241020

KALĀDIJA BICOLOR 17Ø40H

Caladium

29,99 € 22,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kalādija (Caladium)
Pieder rubiju dzimtas augu grupai. Dabiski aug Dienvidamerikā. To audzē kā istabas zālaugu. Lapas var sasniegt līdz 30 cm garumu, un tās zied ar baltiem ziediem. Tiek cienītas daudzkrāsainās lapotnes dēļ.
Audzēšana: austrumu vai rietumu pusē.
Apgaismojums: tam patīk spilgta, izkliedēta gaisma, tāpēc mājās jāatrod vieta, kur tas nav pakļauts tiešiem saules stariem.
Temperatūra: 16–25 °C.
Laistīšana: patīk mitrums, īpaši augšanas laikā (pavasaris - rudens), lapas var apsmidzināt tikai ar mīkstu, siltu ūdeni. Nepanes izmirkšanu.
Miega periods: rudenī, 16-18 °C, laistīt retāk un pēc tam vispār nelaistīt. Lapas nokrīt, un zem zemes paliek tikai dzinumi.
Substrāts: kūdra, sajaukta ar kompostu, pat smalka grants, lai nodrošinātu labāku drenāžu.
Mēslošana: reizi divās nedēļās veģetācijas sezonas laikā ar šķidro lapu mēslojumu.
Atzarošana: nav nepieciešama.
Pārstādīšana: dzinumi jāpārstāda katru pavasari pirms veģetācijas sezonas sākuma.

Datu lapa
KrāsaSarkana
Puķu poda diametrs, cm17Ø
Augu veidiKalādijas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KALĀDIJA BICOLOR 17Ø40H
+ +
Komplekta cena
35,83 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri