HOVEJA (HOWEA FORSTERIANA) 19Ø75H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001208078

HOVEJA (HOWEA FORSTERIANA) 19Ø75H

Howea forsteriana

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Forstera hoveja (Howea forsteriana) Palma, kuras izcelsme ir Lord Hau salā, lieliski pielāgojas, lai augtu arī mūsu istabas apstākļos. Tās elegantās lapas lieliski rotā lielas telpas. Vēdekļveidīgās zaļās lapas atgādina tropiskos apgabalus. Audzēšana: rietumu un austrumu palodze. Vasarā var iznest laukā. Apgaismojums: vasaras laikā pasargāt no tiešiem saules stariem, bet tiem ir nepieciešama izkliedēta gaisma. Temperatūra: 12–25 °C. Laistīšana: bieži, neļaut substrātam izžūt. Ieteicams pastāvīgi mitrināt caur lapām. Nepatīk pārmirkšana. Atpūtas periods: no novembra līdz februārim laistīt retāk. Substrāts: komposts, smilšains vai kūdra, pH 6-7, papildu pievienojams minerālmēslojums. Mēslošana: no pavasara līdz rudenim katru nedēļu nepieciešams mēslot ar speciāliem palmu augu mēslojumiem. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: jaunāki augi tiek pārstādīti katru gadu pēc atpūtas perioda, vecāki augi ik pēc 2-3 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm75
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri