BONSAI KOKS P35 45H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000121976

BONSAI KOKS P35 45H

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Bonsai koks keramikas podā. Bonsai ir savā veidā audzētu un koptu pundurkoku māksla, kuras tradīcijas nākušas no Japānas it kā miniatūras savvaļā augošu dabisko koku kopijas. Apgaismojums: daļēja ēna, rietumu vai austrumu palodze. Temperatūra: 18–25°C. Laistīšana: vasarā dod priekšroku lielākam mitrumam, ziemā - mazākam (laistīšana ir atkarīga no telpas, kurā koks tiek audzēts). Miega periods: ziemā, 16-18 °C, jālaista retāk. Substrāts: substrāts Bonsai kokiem. Mēslošana: ar īpaši tiem paredzētiem mēslošanas līdzekļiem. Atzarošana: Lai izveidotu tradicionālu, skaistas formas koku, ir nepieciešama regulāra veidošana. Pārstādīšana: Koks ir periodiski jāpārstāda, kad sakņu sistēma aizpilda visu trauka platību. Transplantācijas mērķis ir nodrošināt barojošu augsni un veicināt sakņu augšanu.

Datu lapa
Augu augstums, cm45
Preču zīmeMB BONSAI LT
Augu iedalījumsLapu ziedi
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri