ASPIDISTRA (ASPIDISTRA ELATIOR) 13Ø50H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001211337

ASPIDISTRA (ASPIDISTRA ELATIOR) 13Ø50H

Aspidistra elatior

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Aspidistra dižā (Aspidistra elatior) ir liliju dzimtas pārstāvis, kas dabiski aug Ķīnā un Japānā. Populāra tās garo, lielo lapu dēļ. Visbiežāk tiek audzēti vienkrāsaini zaļie augi, un ir mazāk raibu šķirņu, kurām nepieciešama lielāka gaisma. Puķe ir lēni augoša, tāpēc ir piemērots mazākām telpām, bet, kad tā izaug liela, tā ir brīnišķīga. Tas ir lielisks istabas augs, kam nav nepieciešama liela kopšana. Novietojums: rietumu pusē, labi vēdināmā telpā. Apgaismojums: dod priekšroku izkliedētai gaismai, jāizvairās no tiešiem saules stariem. Temperatūra: 12–25 °C. Laistīšana: regulāri, ziemā retāk. Ieteicama regulāra laistīšana caur lapām, jo tai patīk ļoti mitrs gaiss. Ūdenim jābūt mīkstam. Miega periods: ziema. Substrāts: komposts, smiltis vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža, jo necieš pārmirkšanu. Mēslošana: katru mēnesi vasarā-pavasarī jāmēslo ar lapu ziediem paredzētu mēslojumu. Apgriešana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem. Tā necieš biežu pārstādīšanu, jo saknes ir jutīgas.

Datu lapa
Augu augstums, cm50
Preču zīmeJ.VAN VLIET
MatasVNT
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DZELZS SULFĀTS 200 G
+ +
Komplekta cena
9,20 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri