-25%
KOSMEJAS 
Kods: 4770168232068

KOSMEJAS 

Cosmos Bipinnatus Cav.

Svars


1 g

Attālumi, cm


30 x 40

Pārstādīšana


VI

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Viengadīgs


Sēklu skaits 1 gramā


~ 120-145

Starp pārdotākajiem produktiem


0,95 € 0,71 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Kosmejas  | Sensation White
Viengadīgas puķes, 40-50 cm augstas. Audzē puķu dobēs, puķu podos, nogriezti ziedi ilgi nevīst. Zied ilgi un bagātīgi, īpaši otrajā vasaras pusē. Audzēšana nav sarežģīta. Jo nabadzīgāka augsne, jo augi labāk zied. Kosmejas vēlamajā vietā var pārstādīt arī ziedošas, svarīgi, lai tām netrūktu mitruma. Kosmejas iesējas pašas – vietā, kurā auga, nākamajā gadā izdīgst nesētas.

Datu lapa
Svars1 g
PārstādīšanaVI
Attālumi, cm30 x 40
Ziedēšanas laiksVI-VII
Viengadīgs
Starp pārdotākajiem produktiem
Augu augstums, cm40-50 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 120-145

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri