Kods: 6411501350268

FISKARS SOLID VIDĖJAIS LAPU GRABEKLIS

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vidēja izmēra universālais grābeklis darbam šaurās vietās starp krūmiem un kokiem.

Šis zāliena grābeklis ir lielisks instruments vidēja lieluma pagalmiem. Ar nedaudz šaurāko 414 mm grābekli ir iespējams veikt darbus grūti sasniedzamās vietās, kā arī sakopt savu pagalmu īsā laikā. Tātad, ja rudenī pagalmu klāj dzeltens lapu paklājs, to sakopt vari īsā laikā, bez satraukuma.

  • Vidēja izmēra universālais grābeklis darbam šaurās vietās starp krūmiem un kokiem.

  • Pateicoties stingriem zariem, šis grābeklis ir piemērots darbam ar sakņainu un nelīdzenu zemi.

Datu lapa
Preču zīmeFISKARS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KAPLIS BEZ KĀTA 036
+ +
Komplekta cena
38,72 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri