-25%
MUSKATA HIBISKS LUNA ROSE
Kods: 4770168225305

MUSKATA HIBISKS LUNA ROSE

Hibiscus moscheutos

Svars


6gab

Attālumi, cm


50x50 cm

Raža


VI, VIII-IX

3,30 € 2,48 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Daudzgadīgas puķes, kas uzzied jau pirmajā gadā pēc iesēšanas. Augs krūmveida, ziedi lieli, augs sazarojas bez dzinumu galotņu izkniebšanas. Šīs šķirnes muskata hibiskus audzē ārā, izvēloties no vēja aizsargātu, saulainu vietu puķu dobē. Tie var būt piemēroti augi audzēšanai podos – vasarā audzē ārā, ziemā pārvieto uz oranžēriju. Hibiskusroze – diezgan ātri augošs augs, tātad, ja vēlaties, lai neizaug pārāk liela – apdariniet to.
Kupli ziedēt sāk otrajā gadā pēc iesēšanas un zied no pavasara līdz vasaras beigām. Lai puķes ziemās bez sniega neizsaltu, tās ieteicams.

Datu lapa
Svars6gab
Attālumi, cm50x50 cm
RažaVI, VIII-IX
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu skaits iepakojumā6
Sēšanas laiks siltumnīcāIII-V
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri