Kods: 6411501238603

FISKARS ZĀĢIS XTRACT 12380

39,99 € 29,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Fiskars Xtract™ ievelkamais zāģis ir perfekts papildinājums Fiskars Xseries™ cirvjiem cērtot un atzarojot kokus un zarus. 

Pilnīgi ievelkams un aprīkots ar ērtu jostas spraudni zāģis ir drošs un ērti lietojams. Gudri izveidotais dubultais zobojums sniedz efektīvu un ātru rezultātu ar vilkšanas kustību. Svaiga koka zāģēšana norit bez pūlēm. 

Stingri turas rokā pateicoties ergonomiskajam dizainam, pirkstu sargam un ērtajam SoftGrip™ rokturim. Fiskars Xtract™ zāģiem ir liels griešanas spēks. 

Fiskars Xtract™ ievelkamais zāģis ir pieejams trīs variācijās, liels, mazs un celtnieku zāģis ar modificētu asmeni.

  • Zāģa zobi piemēroti sasa koka un dēļu zāģēšanai

  • Jauns dizains ar jostas spraudi, kas darba laikā ievelkas kātā

  • SoftGripTM rokturis drošam satvērienam

  • Pirkstu sargs pasargā no roku savainošanas

  • Asmens garums 160 mm

  • Zāģē ar vilkšanas kustību

Datu lapa
Preču zīmeFISKARS
TipsZāģis
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri