ROZE (ROSA) MONDE ORANGE 12Ø28H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001214192

ROZE (ROSA) MONDE ORANGE 12Ø28H

Rosa

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Roze (Rosa) Visizplatītākie rožu veidi, kas tiek audzēti telpās, ir tējas rozes, daudzziedu un Bengālijas. Arvien populārākas kļūst dažādu krāsu un patīkamu aromātu miniatūrās rozes. Audzēšana: uz palodzes austrumu vai rietumu pusē. Izvēlieties gaišāko, labi vēdināmāko vietu telpā. Vasarā augus var iznest ārā. Apgaismojums: spilgts, pacieš tiešu saules gaismu. Temperatūra: 18–35°C. Laistīšana: regulāra, ziemā - retāk. Ieteicams nepārtraukti aplaistīt caur lapām, bet sargājot ziedus. Patīk ļoti mitrs gaiss. Ūdenim jābūt mīkstam. Miera periods: rudenī, kad sāk nomest lapas. Novietot 3-10°C temperatūrā. Jālaista reti. Substrāts: komposts, smiltis vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: reizi nedēļā no maija līdz augustam ar šķidriem, ziedaugiem paredzētiem mēslošanas līdzekļiem. Apgriešana: apgriešana ir nepieciešama, lai piešķirtu pareizo formu un radītu labvēlīgus apstākļus ziedu veidošanai. Pārstādīšana: katru gadu, nepieciešams plašāks un lielāks pods. Pārāk mazā podiņā audzētas rozes ātri iet bojā.

Datu lapa
Augu augstums, cm28
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+ +
Komplekta cena
8,45 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri