ISTABAS KĻAVAS (ABUTILONS) MIX 15Ø50H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000130058

ISTABAS KĻAVAS (ABUTILONS) MIX 15Ø50H

Abutilon

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Istabas kļava (Abutilon pictum)
Elegants un īpatnējs ziedošs augs ar interesantu izskatu un bagātīgu ziedēšanu. Šī auga dzimtene ir Dienvidamerika, un tas ir slavens ar savu daudzpusību, sākot ar košiem ziediem un beidzot ar uzmanību piesaistošām lapām. Greznā istabas kļava ir zieds, kuru krāsa ir no dzelteni oranžas līdz spilgti sarkanai un pat violetai. Lapas ir lielas, sirds formas, ar izteiktām vēnām un interesantām krāsu kombinācijām. Tie var būt zaļi, ar dzelteniem vai baltiem plankumiem, piešķirot augam īpašu izskatu. Greznā istabas kļava atkarībā no augšanas apstākļiem var izaugt kā koks vai krūms. Tam ir elastīgi kāti, kurus var veidot vēlamajā formā.
Apgaismojums: patīk spilgta, bet ne tieša saule. Tā labi aug gaišā vai daļēji ēnainā vietā.
Temperatūra: optimālā temperatūra istabas kļavai ir aptuveni 18-24°C. Tas labi panes vidējos telpas klimatiskos apstākļus.
Laistīšana: nepieciešams mērens mitrums. Saglabājiet augsni pastāvīgi mitru, bet izvairieties no pārāk mitras augsnes.
Substrāts: Labai augšanai un attīstībai nepieciešama labi drenēta un barojoša augsne. Neitrāls vai nedaudz skābs pH:
Mēslošana: Ziedēšanas laikā ik pēc 2-4 nedēļām izmantojiet ziedošu ziedu mēslojumu. Tas palīdzēs veicināt bagātīgu ziedkopu un lapu augšanu.
Pārstādīšana: katru gadu.

Datu lapa
KrāsaRaiba
Puķu poda diametrs, cm15Ø
Augu veidiCiti

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PUĶU PODS AR ŠĶĪVI SUDRABA KRĀSA 14X13CM
+ +
Komplekta cena
13,50 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri