FALENOPSIS (PHALAENOPSIS) AROMIO 12Ø35H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001221206

FALENOPSIS (PHALAENOPSIS) AROMIO 12Ø35H

Phalaenopsis

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Epifīts, kas dabiski aug ar saknēm uz koku stumbriem. Pārsteidz ar lieliem, daudzkrāsainiem ziediem, kas atgādina tauriņus.
Novietojums: gaišākā, vislabāk vēdināmā telpas zona. Uz austrumu vai rietumu palodzes.
Apgaismojums: sargāt no tiešiem saules stariem. Tie var sadedzināt augu.
Temperatūra: 18–35 °C.
Laistīšana: jāvēro auga saknes ja zaļas - nelaistīt, ja pelēkas - jālaista. Vislabāk izmērcēt spainī, kas pilns ar ūdeni, lai auga saknes uzņemtu ūdeni.
Augsne: maisījums no priežu mizām, oglēm, keramzīta u.c.
Mēslošana: šķidrs maisījums orhidejām reizi mēnesī.
Pārstādīšana: pēc ziedēšanas reizi divos gados.

Datu lapa
Augu augstums, cm35
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKAIS KOMPOSTS UNIVERSĀLAIS 30 L
+ +
Komplekta cena
9,12 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri