EHMEJA (AECHMEA) FASCIATA PRIMERA 15Ø65H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001209815

EHMEJA (AECHMEA) FASCIATA PRIMERA 15Ø65H

Aechmea

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ehmeja (Aechmea) Ļoti dekoratīvs telpaugs ar pārsteidzošiem daudzkrāsainiem ziediem. Audzēšana: uz austrumu vai dienvidu puses palodzes. Apgaismojums: patīk daudz gaismas, pacieš tiešus saules starus. Var pielāgoties vieglam ēnainumam. Temperatūra: 18–24°C. Laistīšana: caur puķes ziedu, bet nomainiet ūdeni, lai tas nenostāvas. Substrāts: īpašs maisījums bromeliādes augiem. Mēslošana: ik pēc 2-3 nedēļām ar mēslojumu bromeliādēm. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc diviem gadiem, pēc ziedēšanas. Pacieš šaurus puķu podus. Nestādiet pārāk dziļi, jo augs nomirs.

Datu lapa
Augu augstums, cm65
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKAIS KOMPOSTS UNIVERSĀLAIS 30 L
+ +
Komplekta cena
44,42 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri