CIKLAMENA (CYCLAMEN) MOMMOTH RED 17Ø40H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001214079

CIKLAMENA (CYCLAMEN) MOMMOTH RED 17Ø40H

Cyclamen

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ciklamenas (Cyclamen) tautas valodā arī sauc par Alpu vijolītēm. Ciklamenas kā telpaugu audzē jau no ļoti seniem laikiem. Ciklamena ir indīgs augs. Uzglabāšana: vēsākajā mājas telpā. Apgaismojums: Ja trūkst gaismas, augs nīkst, bet pacieš daļēju ēnu. Temperatūra: 12–14°C. Laistīšana: ziedēšanas laikā bieži, nedrīkst pieļaut substrāta izžūšanu, vislabāk laistīt tā, lai ūdens nenokļūtu uz kātiem. Podā nedrīkst būt lieks ūdens. Atpūtas periods: vasarā laistīt reti, vislabāk audzēt ārā. Substrāts: komposts, smilšaina augsne vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža, jo tā nepanes pārmirkšanu. Mēslošana: pavasara-rudens periodā 2-3 reizes mēnesī ar minerālmēslojumu ziedošiem augiem. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc 1-2 gadiem platā, bet seklā podā.

Datu lapa
Augu augstums, cm40
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORHIDEJU SUBSTRĀTS COMPO 5 L
+ +
Komplekta cena
14,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri