ANTŪRIJA (ANTHURIUM) VANILLA 12Ø35H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001208320

ANTŪRIJA (ANTHURIUM) VANILLA 12Ø35H

Anthurium

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Antūrija (Anthurium) Diezgan neliels aug, kas zied 3-4 mēnešus un kuram ir interesanta lapu forma, kas padara augu pastāvīgi dekoratīvu. Audzēšana: labi vēdināmā telpā, prom no apkures radiatoriem. Apgaismojums: labi apgaismota vieta, bet jāsargā no tiešiem saules stariem. Temperatūra: 14–22 °C. Laistīšana: bieži, ziedēšanas laikā augsnei vienmēr jābūt mitrai. Atpūtas periods: rudens beigas un ziemas sākums. Substrāts: patīk poraina, smilšaina augsne. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: no maija ar šķidriem minerālu vai organiskiem mēslošanas līdzekļiem ik pēc 2-3 nedēļām. Pārstādīšana: jaunus augus pārstāda katru gadu, vecākus - ik pēc 2–3 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm35
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri