ADĒNIJA (ADENIUM) OBES PINK STAR 13Ø25H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001233520

ADĒNIJA (ADENIUM) OBES PINK STAR 13Ø25H

Adenium

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Adēnijas (Adenium obesum) Pieder stepju dzimtas augu grupai. Dabiski aug Dienvidāfrikā, var izaugt līdz ļoti lielam kokam, pat līdz 10 m augstumā. Mūsu klimata apstākļos to audzē kā istabas augu, kas ir pietiekami kaprīzs, jo tas ir jālutina, tādēļ ne visi to spēj izaudzēt. Zied iespaidīgiem ziediem, kas atgādina rozes. Augs ir indīgs. Audzēšana: austrumu vai dienvidu pusē. Vasarā var iznest laukā. Apgaismojums: gaiša un silta vieta. Ja trūkst gaismas, augs nīkuļo. Temperatūra: 25–27 °C. Laistīšana: veģetācijas periodā (pavasarī - vasarā) mēreni, starp laistīšanas reizēm zemei jāizžūst. Necieš pārlaistīšanu. Patīk relatīvais mitrums, tāpēc varat regulāri apsmidzināt lapas. Sargājiet ziedus no ūdens. Atpūtas periods: ziemā laistiet retāk, uzturiet temperatūru vismaz 10 °C. Sargājiet saknes no aukstuma. Kad augam nokrīt lapas, laistīšana nav nepieciešama līdz brīdim, kad sāk augt jauni dzinumi. Substrāts: porains, viegls, nedaudz skābs, nav piemērots tikai kūdras maisījumam, noteikti sajauciet ar smiltīm. Mēslošana: pavasara-rudens periodā ar sukulentiem paredzētiem mēslošanas līdzekļiem. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: katru gadu pavasarī. *Preces attēlam ir informatīvs nolūks. Oriģinālā preces krāsa un izmēri var atšķirties no fotogrāfijā atveidotā.

Datu lapa
KrāsaRozā
Augu iedalījumsZiedoši ziedi
Puķu poda diametrs, cm13Ø
Augu veidiEksotiskie augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SUBSTRAL KAKTUSU UN SUKULENTU MĒSLOJUMS 250 ML
+
SUBSTRAL KAKTUSU UN SUKULENTU MĒSLOJUMS 250 ML 3,74 € / GAB
Komplekta cena
31,49 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri