Kods: 7630054106477

DELIMANO BRAVA CHOP XXL SMALCINĀTĀJS

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ar DELIMANO BRAVA CHOP EXPRESS XXL pārtikas produktu smalcināšanas process kļūs tik viegls un ērts kā vēl nekad. Sasmalciniet lielus augļus, dārzeņu gabaliņus, riekstus un citus ingredientus tikai pāris reizes pavelkot rokturīti. Smalcinātājs ir ļoti viegli lietojams, tam nav nepieciešamas baterijas vai elektrība. Šī kompaktā ierīce būs piemērota jebkura izmēra virtuvei un ir īpaši ērta, lai to paņemtu līdzi piknikos vai uz brīvdienu mājām. Smalcinātāju ir ļoti viegli lietot: ievietojiet sastāvdaļas traukā, uzlieciet vāku un pavelciet rokturi, lai asmeņi sāktu griezties un sasmalcinātu sastāvdaļas. Tas prasīs tikai dažas sekundes un minimālas Jūsu pūles. Ievietojiet sasmalcināšanas asmeņus un sasmalciniet vai satriniet produktus, vai ievietojiet putošanas piederumu un samaisiet sastāvdaļas. Ierīces trauks ir diezgan ietilpīgs (varat tajā ievietot pat līdz 500 ml sastāvdaļu), tāpēc vienā reizē varēsiet sasmalcināt vai samaisīt pat pus kilogramu pārtikas! Asmens ir pat ar 5 asmenīšiem, tāpēc pārtiku varēsiet sasmalcināt daudz ātrāk. DELIMANO BRAVA CHOP EXPRESS XXL smalcinātājs - lieliska izvēle, vēloties sasmalcināt augļus, dārzeņus, riekstus, garšaugus, sīpolus, ķiplokus, gatavojot mērces un smērējamus krēmus. DELIMANO - prieks gatavot ik dienu! XXL izmērs - ērti sasmalciniet līdz pat pus kilogramam pārtikas vienlaicīgi. Rokas ierīce, kas neprasa daudz pūļu - tikai dažas reizes jāpavelk rokturītis, lai iegūtu lieliskus rezultātus. Nav nepieciešama elektrība vai baterijas - viegli paņemt līdzi. Universāla ierīce - izmantojiet to kā smalcinātāju, blenderi vai mikseri. Viegla tīrīšana - mazgājiet ar siltu ūdeni un mazgāšanas līdzekli. Neslīdošā pamatne nodrošina stabilitāti. Kompakts un ērts, aizņem maz vietas virtuvē. Tehniskā informācija: Izmēri: augstums - 14,5 cm, pamatnes diametrs - 8,2 cm, vāka diametrs - 13 cm. Trauka tilpums - līdz 500 ml. Izcelsmes valsts: Ķīna. Garantija: 6 mēn.

Datu lapa
Preču zīmeDELIMANO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU GRIEŠANAS DĒLĪTIS 302754 29CM
+ +
Komplekta cena
32,65 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri