-15%
MONGE GRILL - DOG POUCHES PUPPY & JUNIOR CHICKEN & TURKEY 100G KUCĒNIEM
Kods: 8009470013178

MONGE GRILL - DOG POUCHES PUPPY & JUNIOR CHICKEN & TURKEY 100G KUCĒNIEM

0,99 € 0,84 €/ GAB
8,42 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

 MONGE GRILL konservēta barība jauniem suņiem ar vistu un tītaru 100g - bezgraudu pilnvērtīga barība visu šķirņu jauniem suņiem, kas izgatavota no augstākās kvalitātes svaigi ceptas vistas un tītara izlases. Nesatur mākslīgās krāsvielas, konservantus vai garšas pastiprinātājus.
Sastāvs: gaļa un gaļas produkti 47% (20% tītara, 14% vistas gaļa), minerālvielas, glikozamīns 0,008%, hondroitīna sulfāts 0,004%.
Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 9%, koptauki 6%, kopšķiedra 0,3%, koppelni 1,6%, mitrums 79,5%.

Piedevas/kg.: Pārtikas piedevas: D3 vitamīns 250 SV, E vitamīns 8 mg. Šis produkts nesatur graudus un glutēnu. 
Barošanas ieteikumi: Vidēja lieluma kucēniem vecumā no 2 līdz 5 mēnešiem dodiet 6-8 paciņas dienā, kucēniem vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem dodiet 8-10 paciņas dienā, sadalot tās 3 ēdināšanas reizēs. Suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Ēdienam jābūt istabas temperatūrā vai to var pasniegt siltu. Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.
Atvērto iepakojumu uzglabāt ledusskapī, max. 2 dienas. 

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsKonservi
Iepakojums0,1 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri