Jauns -25%
PAPRIKA SALSA 7Ø14H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001244960

PAPRIKA SALSA 7Ø14H

Capsicum

2,20 € 1,65 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dekoratīvā paprika (Capsicum annuum)
Koši un krāsaini augi, kas bieži tiek izmantoti gan kā istabas puķes, gan kā dārza akcenti. To mazie, košie augļi, sākot no zaļiem līdz sarkaniem, dzelteniem vai pat violetiem, ir dekoratīvi un piesaista uzmanību. Šos augus novērtē ne tikai to estētiskā skaistuma, bet arī vieglās kopšanas un ilgmūžības dēļ. Turklāt dekoratīvā paprika ir lieliska izvēle ne tikai iekštelpām, bet arī balkoniem, terasēm un dārziem. Tie nodrošina krāsainu akcentu jebkurai telpai, un ar pienācīgu aprūpi tie var ziedēt un nest augļus visu silto sezonu.
Apgaismojums: dekoratīvajai paprikai patīk spilgta, bet izkliedēta gaisma. Ziemā ieteicams izmantot papildu apgaismojumu, ja dabiskās dienas gaismas ir nepietiekoši. Piemērots apgaismojums veicina intensīvāku ziedēšanu un augļu veidošanos.
Temperatūra: optimālā temperatūra dekoratīvo papriku audzēšanai ir 18-25°C. Vasarā tām labi patīk uzturēties ārā, bet aukstajā sezonā iekštelpu temperatūra nedrīkst būt zemāka par 12 °C.
Laistīšana: dekoratīvajai paprikai patīk mitra, bet ne piemirkusi augsne. Regulāri laistiet, lai substrāta virskārta ir nedaudz sausa. Karstajā sezonā ir nepieciešama biežāka laistīšana, bet ziemā laistīšana jāsamazina.
Substrāts: paprikai vislabāk piemērots viegls, caurlaidīgs substrāts, kas neļauj ūdenim uzkrāties. Lai nodrošinātu labu aerāciju un drenāžu, ieteicams izmantot kūdras un smilšu vai perlīta maisījumu.
Mēslošana: dekoratīvas paprikas aktīvās augšanas laikā (no pavasara līdz rudenim) ik pēc 2-4 nedēļām mēslot ar šķidru mēslojumu, kas bagātināts ar kāliju un fosforu, lai augs ziedētu un veidotu augļus.
Atzarošana: atzarošana palīdz veidot augam skaistu formu un veicina sānu dzinumu augšanu, kas palielina ražu. Vislabāk ir atzarot agrā pavasarī vai pēc ražas novākšanas, noņemot vecos un bojātos dzinumus.
Pārstādīšana: papriku parasti pārstāda pavasarī, ik pēc 1-2 gadiem, kad saknes izaug pāri podam. Pārstādīšanas laikā svarīgi izvēlēties nedaudz lielāku podu un svaigu substrātu, lai augam būtu pietiekami daudz vietas tālākai augšanai.

Datu lapa
KrāsaRaiba
Puķu poda diametrs, cm
Augu veidiKitos gėlės
Augimo sąlygos (Dalinis šešėlis, saulėta, šešėlis)Dalinis šešėlis

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri