HIBISKU MIX 13Ø35H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001210200

HIBISKU MIX 13Ø35H

Hibiscus

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ķīnas roze (Hibiscus) Istabas augs, kuru rotā apbrīnojama skaistuma ziedi un kura dzimtene ir Dienvidrietumu Āzija. Mūsu apstākļos var izaugt 1,20 m augstumā. Labi kopta no pavasara līdz rudenim zied daudzkrāsainos (dzeltenā, sarkanā, rozā utt.) ziedos. Uzglabāšana: uz rietumu un austrumu palodzes. Uzglabājot dienvidu pusē, ir svarīgi pasargāt augu no tiešiem saules stariem. Nepieciešams svaigs gaiss, tāpēc vasarā to var iznest laukā, tikai pasargājot no caurvēja. Apgaismojums: labi apgaismota vieta pēc iespējas tuvāk logam. Temperatūra: 15–25 °C. Laistīšana: no pavasara līdz rudenim bieži zemei vienmēr jābūt mitrai, var apsmidzināt lapas. Nepatīk izmirkšana. Atpūtas periods: ziemā temperatūra nedrīkst būt zemāka par 15°C, laistīt retāk. Substrāts: patīk poraina, smilšaina augsne. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: no maija, ar šķidru ziedošu ziedu mēslojumu, ik pēc 2-3 nedēļām. Atzarošana: nepieciešama, lai izveidotu regulāru formu. Pārstādīšana: puķupodam jābūt ietilpīgam, vislabāk pārstādīt ik pēc 2 gadiem. *Preces attēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no attēlā redzamās. *Krāsa tiek izvēlēta nejauši.

Datu lapa
Augu augstums, cm35
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PUĶUPODS STOCKHOLM LUXE 7-32M 261010 Ø30CM/ H26CM
+ +
PUĶUPODS STOCKHOLM LUXE 7-32M 261010 Ø30CM/ H26CM 23,99 € / GAB
Komplekta cena
32,43 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri