Kods: 0000000477529

TRAKTORS VARI RL102H

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ražotājs VARI Dzinējs Loncin, GGP ST550 TWIN Dzinēja jauda 13,3 kW Pārnesumkārbas tips Hidrostatiskais Pārnesumu pārslēgs Pedāļu vadība Pļaušanas platums 102 cm Pļaušanas augstums 25 - 80 mm Pļaušanas asmeņi 2 gab. Peļu pārslēgšana Elektriskais griešanas veids Montāža / mulčēšana Mulčēšanas komplekts Komplektā ietilpst savācējgrozs tilpums 260 L Atbalsta riteņi 2 gab. Degvielas veids Benzīns Degvielas tvertnes tilpums 6 L Akumulators 12 V Svars 235 kg. VARI RL102H ir jaudīgs, uzticams un ilgmūžīgs zāliena traktors ar hidrostatisko pārnesumkārbu un lielu zāles savācējgrozu, kura ietilpība ir līdz 260 litriem. Dārza traktors ir aprīkots ar divu cilindru, 18 ZS (586 cm3) Loncin dzinēju. Pļāvēja pļaušanas platums ir 102 cm, un pļaušanas augstums ir regulējams no 25 līdz 80 mm (7 augstuma pozīcijas). Pļaušanas blokam ir divi atbalsta riteņi, kas ļauj pielāgoties nelīdzenai griešanas virsmai. Elektromagnētiskā asmeņu atbrīvošana ļauj viegli ieslēgt un izslēgt asmeņus, vienkārši nospiežot slēdzi uz paneļa. Hidrostatiskā, ar pedāli darbināma transmisija nodrošina ērtu un komfortablu darbību. Ātrums regulējams ar pedāli, nav nepieciešams pārslēgt pārnesumus, kas atvieglo vadāmību un manevrēšanu. Traktoram VARI RL102H ir elektriskais starteris, ērts regulējams sēdeklis un LED gaismas. Zāles traktora lielie riteņi nodrošina lielisku saķeri. Par šo cenu iekļauts piekabes sakabe un mulčēšanas piederumi !!!

Datu lapa
Preču zīmeVARI
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri