-15%
MONGE GRILL- DOG POUCHES LAMB & VEGETABLES 100G SUŅIEM
Kods: 8009470013161

MONGE GRILL- DOG POUCHES LAMB & VEGETABLES 100G SUŅIEM

0,89 € 0,76 €/ GAB
7,57 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MONGE GRILL DOG POUCHES BEEF & VEGETABLES 100G - pilnvērtīga bezgraudu barība visu šķirņu suņiem, kas izgatavota no augstākās kvalitātes svaigi ceptas jēra gaļas un dārzeņu izlases. Sastāvā esošais hondroitīns un glikozamīns un minerālvielas palīdz uzturēt veselas suņa locītavas, ādu un kažoku. Nesatur mākslīgās krāsvielas, konservantus vai garšas pastiprinātājus.
MONGE GRILL - Monge Superpremium līnija. Receptes ir atlasītas un sagatavotas ar svaigu sālītu gaļu, ar glikozamīnu un hondroitīnu, lai uzlabotu locītavu darbību.

Sastāvs: svaiga gaļa 40% (min. 4,2% jēra gaļa), dārzeņi (min. 4,2% zirņi), minerālvielas, vitamīni.
Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 8%, kopeļļas un tauki 7,5%, kopšķiedra 0,5%, koppelni 2%, mitrums 79,5%.
Piedevas/kg.: Vitamīni: A vitamīns 2000 SV/kg, D3 vitamīns 200 SV/kg, E vitamīns 5 mg/kg, MSM (metilsulfonilmetāns) 80 mg/kg, glikozamīns 80 mg/kg, hondroitīns 40 mg/kg. Tehnoloģiskās piedevas: biezinātāji un želatīns. Šis produkts nesatur graudus un glutēnu.
Kā barot: Vidēja izmēra suņiem dodiet 3-4 paciņas dienā. Suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Ēdienam jābūt istabas temperatūrā vai to var pasniegt siltu. Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.
Atvērto iepakojumu uzglabāt ledusskapī. 

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsSausā barība
Iepakojums0,1 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri