-15%
MONGE JELLY - WET CAT YELLOWFIN TUNA WITH ANCHOVIES IN GRAVY - SENIOR 80G KAĶIEM
Kods: 8009470007047

MONGE JELLY - WET CAT YELLOWFIN TUNA WITH ANCHOVIES IN GRAVY - SENIOR 80G KAĶIEM

1,99 € 1,69 €/ GAB
21,14 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Papildbarība kaķiem senioriem ar garšīgu tunci un anšoviem.
Sastāvs: Tuncis (thunnus albacores) 48,13%, anšovi (Encrasicholina spp.) 2,5%, rīsi, FOS (fruktooligosaharīdi). Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 13%, kopeļļas un tauki 1%, kopšķiedra 1%, koppelni 2%, mitrums 82%. Tehnoloģiskās piedevas: biezinātāji un želatīns.
Kā barot: dodiet vidēja izmēra kaķim apmēram 4-5 paciņas dienā. Ēdienam jābūt istabas temperatūrā vai to var pasniegt siltu. Kaķis var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Kaķa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.

Atvērto iepakojumu uzglabāt ledusskapī, max. 24 stundas Neatveriet, ja iepakojums ir bojāts vai uzpūties.

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsKonservi
Iepakojums0,08 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri