Kods: 4771315391164

WIN SLUG PRET GLIEMEŽIEM, GLIEMJIEM UN KAILGLIEMEŽIEM

4,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

WIN SLUG GLIEMEŽU UN VĪNGLIEMEŽU SLAZDS Mērķis: slazds palīdzēs aizsargāt jūsu augus no gliemežiem un vīngliemežiem. Drošs mājdzīvniekiem un savvaļas dzīvniekiem, piemērots lauksaimniecībai bez pesticīdiem. Lamatas dizains nemanāmi un estētiski iekļausies jūsu dārza vidē.
Iedarbība: nav indes viegli izmantot vairākas.
Lietošana: 1/3 lamatas piepildiet ar ēsmu, piem. alu vai rauga un silta ūdens maisījumu, uzliek vāku. Rociet zemē vietās, kur pulcējas gliemeži un vīngliemeži, piemēram, puķu dobēs, dārzos. Pārliecinieties, vai slazds atrodas nedaudz virs zemes līmeņa, lai novērstu lietus ūdens vai netīrumu iekļūšanu. Gliemežus un vīngliemežus piesaista alus un rauga smarža – kaitēkļi paši iekritīs lamatās. Lai palielinātu lamatas efektivitāti, pārliecinieties, ka tas nav pārpildīts ar kaitēkļiem, savlaicīgi notīriet to un nomainiet ēsmu ar jaunu. Slazdu izmērs: 10x13 cm, atvērums gliemežiem 3 cm. Iepakojumā - 2 gab.

Datu lapa
Preču zīmeMKDS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

WIN SLUG PRET GLIEMEŽIEM, GLIEMJIEM UN KAILGLIEMEŽIEM
+ +
Komplekta cena
7,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri