KALLA CAPTAIN LOVELY 14Ø45H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001232820

KALLA CAPTAIN LOVELY 14Ø45H

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kalla (Zantedeschia) Ziedošs telpaugs no kallu dzimtas. Dabiski aug Dienvidāfrikā. Tā izceļas ar lielām, dzīslotām, garām plūksnainām lapām. To augstu vērtē ziedlapiņu (ziedu) krāsas un smaržas dēļ. Zied janvārī-aprīlī. Audzēšana: dienvidu vai rietumu pusē. Apgaismojums: nepieciešams daudz gaismas. Temperatūra: 10–15°C. Laistīšana: regulāri, bet nepieļauj pāržūšanu, tad ziedi neveidojas. Ūdenim istabas temperatūrā jābūt mīkstam. Miega periods: ziemā laistīt retāk, uzturēt 10-12 °C temperatūru. Substrāts: komposts, smiltis vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: pavasara-rudens periodā ar ziedošu ziedu mēslojumu reizi mēnesī. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem. *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Oriģinālā preces krāsa un izmēri var atšķirties no fotogrāfijā atveidotā.

Datu lapa
Augu augstums, cm45
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PUĶU PODS JENA 32 X 27 CM
+ +
Komplekta cena
35,69 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri