-25%
BIOPON ELIKSIRS DUO UNIVERSĀLAIS – DISPLEJS 0,035 L
Kods: 5904517221734

BIOPON ELIKSIRS DUO UNIVERSĀLAIS – DISPLEJS 0,035 L

0,99 € 0,74 €/ GAB
21,21 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Inovatīvs, divkomponentu preperāts iekštelpās un uz balkoniem audzētu dekoratīvu augu barošanai un ātrai reģeneācijai. Tas ir īpaši ieteicams ziedaugiem, kas cieš no dažādām problēmām ( lēna augšana, nepietiekama ziedēšana, neveselīgs izskats), taču to var izmantot arī veseliem augiem profilakses nolūkos. Zaļais kondicionieris nodrošina augus ar galvenajām uzturvielām, kas nepieciešamas augšanai un ziedēšanai, bet brūnais reģenerators padara augus spēcīgākus, samazina stresu, ko izraisa pārstādīšana vai nepareiza kopšana, un atjauno līdzsvaru. Lietojot abus kopā, kondicionieris un reģenerators autjauno auga vitalitāti, nodrošina veselīgu izskatu, kā arī skaistu krāsu ziediem un lapām. Divdaļīgā aplikatora izmantosana nodrošina pareizu kondicionētāja un reģenerētāja vienlaicīgu dozēšan, padarot lietošanu ļoti ērtu un vieglu.

Datu lapa
Preču zīmeBIOPON
Iesaiņošanai35 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BIOPON ELIKSIRS DUO UNIVERSĀLAIS – DISPLEJS 0,035 L
+ + +
Komplekta cena
30,12 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri