Kods: 4770168518179

ZĀLĀJA SĒKLU MAISĪJUMS POLSKA LACZKA 0,1 KG

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Maisījums sastāv no aptuveni 20 dažādu viengadīgu un daudzgadīgu savvaļas puķu sēklām, kurām katrai ir atšķirīga krāsa un ziedēšanas laiks un kuras aug kopā ar lēnām augošām stiebrzālēm. Zālājs izskatās kā dekoratīva āra pļaviņa. Labākais sēšanas laiks ir pavasaris vai agrs rudens.
Sēklu izsējas norma: 1 kg/ 35 m².20% Lolium perenne L. daudzgadīgā airene
20% Lolium perenne L. daudzgadīgā airene
10% Festuca rubra L. sarkanā auzene
35% Festuca rubra L. sarkanā auzene
10% Festuca trachyphylla (Hack.) raupjā auzene Krajina Raupjā auzene
5% Agrostis Capillaris parastā smilga
Puķu sēklas (5%): parastais pelašķis, vasaras adoniss, skarainais amarants, daudzgadīgā saulespuķe, rudzupuķe, pļavas dzelzene, parastais cigoriņš, krāsu brūnactiņa, Ajaksa delfīnija, gleznā ģipsene, divšķautņu asinszāle, lielziedu lini, sējas lini, jūrmalas sudrabzālīte, ragainais vanagnadziņš, Hartvega lupīna, daudzgadīgā lupīna, vītolu vējmietiņš, ārstniecības kumelīte, divragu matiola, Alpu neaizmirstulīte, melnsēklīte, divgadīgā naktssvece, zīda magone, parstā facēlija, šaurlapu ceļteka, zilā kāpnīte, stāvais retējs, smaržīgā rezēda, pļavas skābene, plaukšķene, inkarnāta āboliņš, deviņvīru spēks, tīruma vijolīte, trejkrāsu vijolīte.

Datu lapa
MērķisZālāja maisījums ar puķu sēklām
Preču zīmeSĖKLOS LT
Iesaiņošanai100 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri