Kods: 5907487102805

SŪNAINA ZĀLIENA KONCENTRĒTI MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 4 KG

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

SŪNAINA ZĀLIENA KONCENTRĒTI MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS (Dzelzs sulfāts)
Dzelzs sulfāts stiprina zāli, piešķir tai skaistu zaļu krāsu.
Pavasara miglošana ar dzelzs sulfātu iznīcina patogēnus, kas ziemojuši kokos un krūmos, kavē sūnu un ķērpju darbību.
Lietošana. Sūnu zāliena kopšanai no pavasara līdz augusta beigām pēc vajadzības. Smalkas dzelzs sulfāta granulas vēlams iesēt uz zāliena virsmas pēc zāliena pļaušanas. Augsnes virskārtā palielinās skābums, kā rezultātā sūnas kļūst brūnas un ir viegli izraujamas. Regulāra laistīšana palielina efektivitāti. Ātra iedarbība 48 stundas ar pietiekamu mitrumu. Nav ieteicams lietot sausuma un lietus sezonas laikā.
Laistīšana ar lejkannu: izšķīdina 100 g dzelzs sulfāta 10 litros ūdens un vienmērīgi uzklāj 10 m2.
Izkliedēšana: 100 g / 5 m2.
Izsmidzināšana: 100 g / 3 l ūdenī / 15 m2.
Laistīšana/smidzināšana: sajauciet mēslojumu ar siltu 50-70 grādu ūdeni, lai tas pilnībā izšķīst.
Izsmidzinot ar dzelzs sulfāta šķīdumu, atbaida ābolu un bumbieru kraupi, augļu puvi, lapu plankumainību uz augļu kokiem un ogulājiem, ērkšķogu miltrasu, jāņogu filca rūsu, ērkšķogu sēnīti, rožu miltrasu, rožu rūsu. Dzelzs sulfāts labi nogalina sūnas un ķērpjus gan uz koku stumbriem, gan uz zāles. Augļu koku un ogulāju miglošanai sagatavo 3-5% dzelzs sulfāta šķīdumu (300-500 g izšķīdina 10 litros ūdens). Izsmidzina agrā pavasarī (pirms pumpuru plīšanas) vai vēlā rudenī (pēc lapu nokrišanas), lai kontrolētu sūnas uz stumbriem.
Strādājot ar dzelzs sulfātu, izmantojiet plastmasas, stikla vai nerūsējošā metāla traukus. Nelaistīt spilgtā saulē vai stiprā vējā. Mēslojums var radīt brūnus plankumus uz betona, keramikas virsmām, akmens, koka un tekstilizstrādājumiem. Ja mēslojums nokļūst uz iepriekš minētajām virsmām, tas jāsavāc sauss un virsmas jānomazgā ar ūdeni.
Sastāvs: EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. Tips E.1.4a Dzelzs sāls - dzelzs (VI) 17,3% (Fe) dzelzs izšķīst ūdenī.
Iepakojums: 4 kg

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSUBSTRAL
Iesaiņošanai4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZĀLĀJA SĒKLU MAISĪJUMS GRASS FIX 1 KG
+ +
Komplekta cena
89,72 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri