Tikai internetā
GARDENA ROBOTS ZĀLES PĻĀVĒJS, SILENO LIFE, 1 500 M² KOMPLEKTS
Kods: 4078500060646

GARDENA ROBOTS ZĀLES PĻĀVĒJS, SILENO LIFE, 1 500 M² KOMPLEKTS

1 475,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Zems trokšņa līmenis, daudzpusība un inteliģents dizains - tāds ir jaunais GARDENA robotizētais zāles pļāvējs „SILENO life“ (1 500 m²). Šis „SILENO life“ robots ir ideāli piemērots vidēja izmēra zālienu pļaušanai - ideāla veiktspējas un precizitātes kombinācija ērtai pļaušanai. Sāksim! Aktivizējiet „GARDENA Bluetooth® App“ savā viedtālrunī, norādiet zāliena izmēru, vēlamās pļaušanas dienas un sākuma laiku. Izmantojot intuitīvo „GARDENA Bluetooth® App“ vadību, sākotnējā iestatīšana ir vienkārša un paveicama soli pa solim. Jūsu robotizētais zāles pļāvējs nosaka grafiku un ir gatavs nekavējoties sākt darbu. Jūs varat ērti kontrolēt savu „SILENO life“, izmantojot „Bluetooth®“, līdz pat 10 m attālumā. Jūsu robots nosaka optimālo zāles pļaušanas laiku, un „GARDENA Bluetooth® App“ nodrošina dārza kopšanu saskaņā ar grafiku. Īpaši klusajam dzinējam ir zemākais trokšņu līmenis savā klasē - tikai 57 dB (A). Kamēr robots strādās, Jūs un Jūsu kaimiņi varēsiet izbaudīt mierīgu atpūtu dārzā. Inteliģentā „CorridorCut“ sistēma ļaus robotizētajam zāles pļāvējam prasmīgi manevrēt arī šaurās vietās un stūros, kuru platums ir tikai 60 cm. Pārvietojoties starp šķēršļiem, robots viegli tiek cauri arī sarežģītām vietām. „CorridorCut“ funkcija neļaus robotizētajam zāles pļāvējam iestrēgt neizbraucamās vietās. Izmantojot „SensorControl“ tehnoloģiju, robots nosaka, cik bieži pļaut zālienu, un izvēlas zāliena augšanai piemērotāko pļaušanas biežumu. Jūsu gudrais un jaudīgais, taču nelielais palīgs nopļaus zālienu patiešām efektīvi. Pateicoties „Auto Weather“ un „Terrain“ funkcijām, čaklais „SILENO life“ vienlīdz efektīvi pļaus zālienu jebkuros laikapstākļos - gan lietainās, gan saulainās dienās. Viedais, robotizētais zāles pļāvējs automātiski konstatē salu un zemes sasalšanu, apturot programmas darbību, līdz zeme atdziest. Kontūras kabelis nosaka „SILENO life“ pļaušanas zonu, nodrošinot, ka zāles pļāvējs pļauj tikai norādītās platības. Turklāt ar kabeļiem vadāmais robotizētais zāles pļāvējs pa pļaušanas zonām pārvietojas droši un pilnīgi automātiski. Robots ar uzticamu precizitāti pārvar šauras ejas un izbrauc stūrus, spēj apkopt dažāda reljefa zālājus un pārvarēt līdz 35% stāvas nogāzes. Pēc darba paveikšanas robots atgriežas mājās – uzlādes stacijā, kur tas tiek automātiski uzlādēts. Robots darbojas pilnīgi autonomi, tāpēc Jums atliks vairāk laika nodarboties ar dārza darbiem, kas Jums patiešām patīk. „SILENO life“ var droši mazgāt ar dārza šļūteni – vai varētu būt vēl vienkāršāk? Ar „SILENO life“ zāles pļaušana kļūst par īstu baudu. Apsēdieties, atpūtieties un ļaujiet robotam paveikt darbu Jūsu vietā. „SILENO life“ inteliģentais, robotizētais zāles pļāvējs parūpēsies par Jūsu skaisto un kopto zālienu. SILENO.

* Lai izmantotu GARDENA Bluetooth® App un GARDENA Bluetooth® dārza darbarīka funkcijas, pirms reģistrēšanās tiešsaistē ir jāizveido GARDENA vai „Husqvarna Group“ lietotāja konts. Papildinformāciju skatiet sadaļā D.U.K. Veiktspēja
Darba platības jauda
1500 m²
Uzlādes sistēma
Automātiska
Maksimāli pieļaujamais darba vietas slīpums
35 %
Maksimālais slīpums pie kontūra vada
10 %
Izstrādājuma
Informatīvais panelis
Monohromais grafiskais displejs 2,1"
Taimeris:

Transportēšanas rokturis
Integrēts
Programmatūras atjaunināšana
USB
Drošības indekss (IP kods)
IPX5
Strāvas padeve un uzlāde
Standarta uzlādēšanas laiks
60 min
Standarta griešanas laiks pēc vienas uzlādes
65 min
Vidējais enerģijas patēriņš mēnesī pie maksimālas izmantošanas
7 kWh
Dzinējs un pļaušanas sistēma
Griešanas sistēma
3 rotējoši asi kā skuveklis asmeņi
Pļaušanas augstums, min-max min
20 mm
Pļaušanas augstums, min-max max
50 mm
Pļaušanas platums:
22 cm
Divkāršais pļaušanas virziens

Nepieciešamais ikdienas darbības laiks (griešanai un uzlādēšanai)
22,522,5 h maksimālai platības jaudai
Skaņas un trokšņa informācija
Skaņas līmenis
57 dB(A)
Drošība un aizsardzība
Signalizācija

PIN kods

Pacelšanas sensors

Slīpuma sensors

Uzstādīšanas piederumi
Kontūra vads
250 m
Zemsprieguma kabelis
5 m
Skavas
300 gab.
Vispārējie izmēri
Svars
8.3 kg

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ROBOTS ZĀLES PĻĀVĒJS, SILENO LIFE, 1 500 M² KOMPLEKTS
+ + +
Komplekta cena
1 700,72 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri