Kods: 0000001350135

KĀRKLS GLUDMALU PENDULA PA

Salix integra Pendula

Ziedēšanas laiks


III-IV

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvs lapkoku augs, potēts uz 1,4 m augsta kāta. Kompakta izmēra, piemērots stādīšanai nelielās platībās vai āra podos ar papildu uzraudzību. Zarojums plats, plāni dzinumi lietussarga formā, kas šūpojas uz leju. Lapas - zaļas, iegarenas, mazas. Pavasarī, pirms lapu izplaukšanas, zied sudrabaini pelēkiem, dzelteniem pūpoliņiem. Augsnei jābūt vidēji mitrai un auglīgai. Piemērots pilnībā saulainai vietai. Viegli veidojams, nav prasīgs. Atzarot agrā pavasarī.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIII-IV
Platums0,5-1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz1,6-2 m
Aukstā zon4
Taipa5 l
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+ +
Komplekta cena
12,65 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri