Jauns
LIELZIEDU EŅĢEĻTAURE JUDY
Kods: 0000001338980

LIELZIEDU EŅĢEĻTAURE JUDY

Campsis radicans Judy

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs, ziedošs, ātri un enerģiski augošs vīteņaugs - liāna. Dekoratīvas, lielas, saliktas lapas, ar apgriezta izskata malām. Ziedi ir trompetes formas, dzelteni, lieli, līdz 7 cm gari. Zied no jūlija līdz septembrim uz šī gada dzinumiem. Aptinas, pieķeras ar papildu saknēm. Nepieciešami spēcīgi balsti, sienas. Jāstāda saulainā vai daļēji ēnainā vietā. Augsnei jābūt labi nosusinātai, mitrai, auglīgai. Aukstās ziemās viengadīgos dzinumus var noņemt. Atzarošana martā pēc salnām - nogriež visus iepriekšējā gada zarus, atstājot 2-3 gab. spēcīgu, dzīvu pumpuru. Iztur aukstumu līdz pat 29 grādiem. Augu stāda 2 l podā.
Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz6-10 m
Aukstā zon5
TaipaC2

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA DĀRZA ŠĶĒRES CLASSIC ANVIL
+
GARDENA DĀRZA ŠĶĒRES CLASSIC ANVIL 11,99 € / GAB
Komplekta cena
16,11 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri