Kods: 0000001338324

HORTENZIJA KĀPELĒJOŠA MIRRANDA

Hydrangea anomala Mirranda

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


10,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kāpelējošā hortenzija ir ziedošs liānas/zāļu augs. Jauniem augiem nepieciešami balsti, vēlāk zari daļēji piestiprinās pie balstiem ar gaisa saknēm. Dzinumi ir lokani, viegli vijas, veco zaru brūnā miza saplaisā, padarot vecākos augus ārkārtīgi dekoratīvus. Lapas ir apaļas sirds formas, spīdīgas, raibas - zaļas ar lielām, dzeltenām malām, 5-10 cm diametrā. Ziedkopas sastāv no izteiksmīgiem steriliem ziediem, lielas, sasniedz vairāk nekā 20 cm, baltas, patīkama smarža. Jaunie augi aug lēni, bet pēc 3-4 gadiem labos apstākļos dzinumi gadā sasniedz pat 1 m. Tās var audzēt lielās platībās kā paklāju augu. Labāk aug gaišās vietās, pusēnā. Augsnei jābūt skābai, mitrai, bet ne pārmirkušai. Pilnībā izturīga pret salu. Atzarot pēc nepieciešamības vai pēc ziedēšanas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums0,5-1 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz4-6 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Žydėji mo laikasVI-VII

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri