Jauns
KOLFĪDAS EFEJA SULPHUR HEART
Kods: 0000001330441

KOLFĪDAS EFEJA SULPHUR HEART

Hedera colchica Sulphur Heart

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs, mūžzaļš, sedzējaugs/vīteņaugs, āra augs. Lapas ir īpaši lielas, zaļgani dzeltenas, sirds formas, neregulāri robotas, ādainas, daļēji spīdīgas. Gaisa saknes, kas pieķeras balstiem. Piemērots stādīšanai uz zemes, žogu stādīšanai, labvēlīgos apstākļos var sasniegt līdz 7 m garumu/augstumu, ar gada pieaugumu līdz 1 m. Vislabāk stādīt daļēji ēnainā vietā. Pacieš īslaicīgu sausumu. Iztur salnas līdz 21-23 grādiem, zemākā temperatūrā var nosalt.

Datu lapa
Platums, cm1 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz7 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZEME KAPU APZAĻUMOŠANAI 32L
+ +
Komplekta cena
16,80 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri