Kods: 000000116350

BALTIJAS EFEJA BIALYSTOK

Hedera helix Białystok

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs, mūžzaļš, paklāja veida augs. Lapas ir lielas, līdzinās ādai, līdz 8-12 cm, zaļas, apakšdaļa ir gaišāka. Ložņu kāti sazarojas, sakņojas. Var stādīt kā paklājiņu, žogu apzaļumošanai, labvēlīgos apstākļos var pacelties līdz 20 m. Ikgadējais pieaugums 1m. Ar saknēm var piestiprināties pie sienām, kokiem. Nav prasīgs. Augam patīk ēnainas vietas. Noturīgāka pret slimībām un izturīgāka nekā daudzas efejas.

Datu lapa
Platums1 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz20 m
Aukstā zon5
TaipaC5
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri